Ouders / Opvoeders

Ouders / Opvoeders

Ben jij ouder en/of opvoeder?

Z

De opvoeding put je uit, je lontje wordt steeds korter.

Z

Je maakt je zorgen over je kind, is er meer aan de hand?

Z

Je wil zo graag een fijn gezin zijn samen.

Z

De dag duurt eindeloos en ik loop op eieren.

Z

Je hebt al zoveel geprobeerd maar niks werkt écht.

Coaching op maat

Family check-up

Masterclass ‘Opvoeden doe je zo’!

Coaching op maat

Ieder gezin is anders. Je opvoedstijl moet passen bij jou en je kind.

Er kunnen omstandigheden zijn waarom de algemene opvoedadviezen voor jullie niet werken.

Ik vind het enorm belangrijk dat we inzoomen op júllie situatie. Coaching Op Maat doet dat! We nemen de tijd om je vragen, zorgen en veranderwensen in kaart te brengen. Je gaat vervolgens heel praktisch aan de slag zodat je al na het eerste gesprek aan de gang kunt. Je zult merken dat je meteen effect gaat zien!

Duurzame gedragsverandering is maatwerk en vraagt om een gezamenlijke investering. In drie sessies gaan we verkennen en verdiepen waarna jij weer vol vertrouwen zelf aan de slag kunt in je gezin. Tussen de sessies door houden we een kort lijntje zodat ik je intensief en op ieder moment kan coachen.

De sessies kunnen alleen met jullie als ouders zijn, maar ook in jullie gezin met de kinderen erbij. Het is niet voor niets OP MAAT. Dat beslissen we samen.

Dit gaat je gezinsleven écht veranderen!

Mocht het wenselijk zijn bepalen we samen een passend vervolg.

De prijs voor een maatwerktraject kost 847 euro incl. BTW.

Family Check-up

Een family check up (FCU) is als het ware een soort APK voor je gezin. In drie sessies brengen we jullie kwaliteiten, veranderwensen en ontwikkelpunten in kaart. We starten met een uitgebreid interview waarin ik de tijd neem om jullie echt te leren kennen.

Vervolgens vullen jullie twee vragenlijsten in, in een tweede afspraak krijgen jullie van mij vier korte opdrachtjes om samen met je kind te doen.

In de derde en tevens laatste afspraak krijgen jullie een overzicht van waar ieders sterke kanten liggen en waar we kunnen zorgen voor meer onderlinge afstemming waardoor de sfeer in huis enorm zal verbeteren.Wil je meer info over de Family check up en wat het voor jouw gezin kan betekenen vul dan het contactformulier in. Ik neem contact met je op zodat we samen kunnen bekijken of FCU passend is voor jullie.

Ik ben zowel gecertificeerd Family Check Up therapeut als -opleider.

De prijs voor een Family Check Up kost 1247 euro incl. BTW.

Masterclass ‘Opvoeden doe je zo’!

In deze masterclass opvoeden gaan we met een kleine groep ouders ervoor zorgen dat jij weer met vertrouwen, plezier en vanuit ontspanning gaat opvoeden.

Je leert hoe je nog beter kunt communiceren met je kind, hoe je ervoor zorgt dat jullie band sterker wordt (ook tijdens de zoveelste boze bui…).

Ik geef je praktische handvatten hoe je het beste kunt omgaan met ongewenst gedrag en hoe je zelf rustig kunt blijven; één van de allermoeilijkste dingen van opvoeden.

De masterclass wordt zowel live als online aangeboden. In de 2,5 uur durende live versie wordt met kleine groepen gewerkt zodat er alle ruimte is om vragen te stellen over jouw persoonlijke situatie. Op een prachtige locatie zorg ik uiteraard voor koffie, thee en iets lekkers.

Bij de 1,5 uur durende online masterclass kun jij mij via de chat vragen stellen en volg je de masterclass vanaf je eigen bank of aan de keukentafel.

 

Bedankt voor de leerzame masterclass, wat heb ik veel geleerd en ik ben me weer zoveel bewuster van dingen. Echt een aanrader voor ouders met peuters!

Judith

mama van Sterre 3, en Lise 8 maanden

Door de Family Check Up zijn wij als ouders gaan inzien hoeveel effect ons gedrag heeft op de kinderen. Het was niet altijd makkelijk om te horen en te zien maar de sfeer in huis is zoveel verbeterd sinds we dit gedaan hebben. Dankjewel voor alle inzichten en praktische tips! We zijn weer het gezin wat we zo graag willen zijn. (meestal dan ;-))

Anke

mama van 3 kinderen

Heb je vragen of wil je graag contact opnemen?

 

Vul dan onderstaand contactformulier in dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

12 + 15 =

Volg me op Instagram voor meer tips en inspiratie

 

Hier eventueel instagramfeed koppelen?