Basisonderwijs

Basisonderwijs

Ben jij leerkracht?

Z

Je werkt keihard maar de sfeer in de groep is niet okee?

Z

Je weet echt niet meer wat je met een leerling aan moet?

Z

De groep trekt je helemaal leeg en thuis opladen lukt niet meer.

Z

Door storend en ongewenst gedrag van kinderen kom je nauwelijks aan lesgeven toe. 

Z

Als je politieagent had willen zijn, was je wel naar de politieschool gegaan……

  Het kan écht anders! 

  Ik help je om weer te voelen waarom je ooit gekozen hebt om met kinderen te werken.

  Ik ga samen met jou op zoek naar een optimaal pedagogisch klimaat voor jouw groep zodat je weer toekomt aan lesgeven, het vak waar je zo van houdt.

  Ik geef je hele praktische tips en handvatten waardoor jij morgen aan de slag kunt en je binnen zeer korte tijd minder ongewenst gedrag in de groep gaat zien.

  Ben je Schoolleider of Intern Begeleider?

  Ben jij schoolleider of intern begeleider en zie je het ongewenste gedrag in de groepen toenemen terwijl er zo ontzettend hard gewerkt wordt door je team?

  Tijd om in actie te komen!

  Jullie praten er ongetwijfeld veel over; hoe zorgen we voor een goede, positieve en veilige sfeer? Toch merk je dat het lastig is om de neuzen echt dezelfde kant op te krijgen en ervoor te zorgen dat er blijvend iets verandert.

  Ik help jullie!

  Door een studiedag te verzorgen, in de groepen te komen kijken én mee te doen óf door gerichte coaching gaan we aan de slag en gaan we werken aan een optimaal pedagogisch klimaat op jullie school.

  Online Leeromgeving

  Naast voornoemde hulp bied ik nu mijn online leeromgeving aan waarin ik middels meer dan 60 trainingsvideo’s, online werkboek en twee Q&A sessies professionals help om een nóg betere leerkracht te worden. Klik hier voor meer informatie.

  Wat het beste bij jullie school past bekijken we samen in een vrijblijvend gesprek.

  Vul het contactformulier in en dan spreken we elkaar snel om jullie veranderwensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

  Gratis Quickscan Basisonderwijs

  Wil jij de gratis Quickscan doen?

  Met het invullen van de gratis quickscan bied ik jou als schoolleider of intern begeleider de mogelijkheid om op snelle en eenvoudige wijze duidelijk te krijgen waar de sterke punten en ontwikkelkansen liggen als het gaat om het pedagogisch klimaat binnen jouw school.

  Nadat je de quickscan hebt ingevuld en mij deze per e-mail hebt gestuurd, zal ik deze geheel vrijblijvend analyseren en de uitkomst aan je terugkoppelen en met je bespreken. 

  Vul hier onder je naam en e-mailadres in om de gratis quickscan te ontvangen.

  Dankjewel voor de hele fijne samenwerking. Na maanden met minder plezier naar mijn werk te zijn gegaan (en mijn collega hélemaal zonder plezier) is het plezier dankzij de snelle interventie van jou weer helemaal terug bij ons allebei! Zo fijn! In de toekomst weten we je te vinden wanneer nodig. We blijven je volgen via insta en de podcast.

  Madeleine Hofdijckschool

  leerkracht en Intern Begeleider

  Anne-Marie, alles wat je ons vorige week geleerd hebt werkt gewoon! Het was zoveel fijner in de groep deze week.

  Thom

  leerkracht groep 5

  Heb je vragen of wil je graag contact opnemen?

   

  Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

  10 + 7 =